Huizen Huis te koop Advertentie 309076

Prijs119.900

Appartement op begane grond met 2 slaapkamers en garage

Leuk 2 slaapkamer 1 badkamer appartement op de begane vloer. Dit appartement is inclusief gesloten garage direct onder de woning gelegen. Tevens heeft dit complex een mooi gezamenlijk zwembad. Het appartement is gelegen op een hoek en heeft vrij veel zon op zijn terras.

San Pedro del Pinatar is een zeer divers gebied vol verschillende activiteiten en levendigheid. Tegelijkertijd hebben we hier juist geen last van massatoerisme zoals bijvoorbeeld in Torrevieja of Benidorm.

Enkele leuke dingen om te noemen : oneindig lange boulevards en zandstranden rond de Mar Menor, de beroemde modderbaden in het natuurreservaat Lo Pagán (valt onder San Pedro), de zoutmeren met allerlei vogels en flamingo's erg leuk om te zien, naast de Mar Menor (warme binnenzee, zonder golfslag) hebben we hier ook de Middellandse Zee op nog geen 5 minuten rijden, natuurgebied met duinen en zandstranden, veel mogelijkheden om te fietsen want alles is vlak, verschillende 'groene zones' en parken, uitgaansleven in Lo Pagán en de boulevard van Santiago, veel restaurants en bars, ook de beroemde chiringuitos voor tapas op het strand om de paar honderd meter, de boulevard is vorig jaar volledig vernieuwd, winkelcentrum DOS MARES ligt op minder dan 5 minuten rijden van Lo Pagán, tegenwoordig heeft het alles van KFC, Mcdonalds, Domino's, Carrefour, Lidl, Leroy Merlin, dierenwinkels, Chinese alleskunners, bioscoop, juweliers, kledingwinkels etc etc.

Om te vliegen zijn er twee opties namelijk over de ap7 naar Alicante dit is ongeveer 40 minuten rijden of naar de internationale luchthaven van Murcia ongeveer 25 minuten. Verder is hier het hele jaar door leven, uiteraard wat rustiger in de wintermaanden maar dat is overal aan de kust het geval. Watersport veel te doen!

+3464872****
Regio: Murcia
Advertentienummer: 309076