Huizen Huis te koop Advertentie 313228

Woonruimte220m2
Prijs230.000
Slaapkamers5
Badkamers3

Attributes

Vistas de la ciudad Garaje Amueblado Storage room Piscina

Enorm groot huis met grote garage dicht bij het strand

Ontdek uw nieuwe thuis op een top locatie! Dit spectaculaire herenhuis, gelegen nabij de prachtige ¨Salinas¨ van San Pedro del Pinatar en de haven, biedt u een leven vol comfort en rust. Met zijn 220 m² bebouwde oppervlakte verkeert deze woning in uitstekende staat en beschikt over vijf ruime slaapkamers en drie complete badkamers, ideaal voor grote gezinnen of voor wie op zoek is naar extra ruimte.

Het huis onderscheidt zich door zijn vijf terrassen, perfect om te genieten van de zon en te ontspannen in de buitenlucht. Bovendien heeft het een ruime garage met extra opbergruimte, wat een extra waarde toevoegt aan deze woning. En dan houdt u de rest van uw spullen nog eens netjes op orde in de handige inbouwkasten.

Gebouwd in 2004, verkeert deze tweedehands woning in zeer goede staat en is georiënteerd op het westen, wat zorgt voor een uitstekende natuurlijke verlichting gedurende de hele dag. Neem contact met ons op om het te bezoeken en word verliefd op uw toekomstige thuis

 

Wij zijn een Nederlandse makelaar in Spanje. Ons team bestaat uit Nederlandse en Spaanse collega´s. Met al bijna 20 jaar aan ervaring in de vastgoedsector hebben wij een solide reputatie opgebouwd en leveren wij een uitstekende service aan onze klanten.

We bieden een breed scala aan diensten, inclusief hulp bij het verkrijgen van een spaanse bankrekening of NIE-nummers.

Daarnaast kunnen wij u ook begeleiden bij het proces om een resident te worden. Voor ons zijn de juridische aspecten van vastgoedtransacties net zo belangrijk als alle andere aspecten. Daarom bieden we onze klanten een volledig scala aan juridische diensten, waaronder een volledig juridisch onderzoek van het onroerend goed dat ze willen aankopen. We werken al jaren samen met een bekend advocatenkantoor in Torrevieja, waardoor we onze klanten de best mogelijke juridische ondersteuning kunnen bieden. Deze advocaten zijn zeer ervaren in het Spaanse vastgoedrecht en hebben een grondige kennis van alle juridische procedures omtrent vastgoedtransacties.

+3464872****
Regio: Murcia
Advertentienummer: 313228