Appartementen Appartement te koop Advertentie 309122

Prijs74.900
Nieuw bouw74900

Appartement in Catral

Welkom in dit charmante appartement te koop! Deze woning heeft een bevoorrechte ligging in een rustige en aangename buurt, waardoor het een ideale plek is om te wonen.

Bij het betreden van dit appartement vinden we een gevoel van ruimte en helderheid dankzij de dubbele beglazing en het grote overdekte balkon. Daarnaast heeft het een terras om te genieten van het uitzicht en het buitenleven.

Het interieur van het huis is erg gezellig dankzij de 2 slaapkamers en 1 badkamer.

Woonruimte 70 m2 en solarium 20 m2.

 

Bekijk meer foto´s op onze website cycinmoasesores.com onder referentienummer 1260

Wij zijn een Nederlandse makelaar in Spanje. Ons team bestaat uit Nederlandse en Spaanse collega´s. Met al bijna 20 jaar aan ervaring in de vastgoedsector hebben wij een solide reputatie opgebouwd en leveren wij een uitstekende service aan onze klanten.

We bieden een breed scala aan diensten, inclusief hulp bij het verkrijgen van een spaanse bankrekening of NIE-nummers.

Daarnaast kunnen wij u ook begeleiden bij het proces om een resident te worden. Voor ons zijn de juridische aspecten van vastgoedtransacties net zo belangrijk als alle andere aspecten. Daarom bieden we onze klanten een volledig scala aan juridische diensten, waaronder een volledig juridisch onderzoek van het onroerend goed dat ze willen aankopen. We werken al jaren samen met een bekend advocatenkantoor in Torrevieja, waardoor we onze klanten de best mogelijke juridische ondersteuning kunnen bieden. Deze advocaten zijn zeer ervaren in het Spaanse vastgoedrecht en hebben een grondige kennis van alle juridische procedures omtrent vastgoedtransacties.

Bij C&C Inmoasesores staan we vooral bekend om onze service en zetten we altijd de klant op de eerste plaats dit stopt dus niet na het tekenen van de eigendomspapieren bij de Notaris. Met onze aftersales gaan we graag nog een stapje verder en staan we ook in de toekomst altijd voor u klaar.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw behoeften vervullen, zodat u kunt genieten van een zorgeloze en succesvolle vastgoedervaring aan de Costa Blanca en Costa Cálida.

+3464872****
Regio: Alacant/Alicante
Advertentienummer: 309122