Appartementen Appartement te koop Advertentie 311156

Prijs145.000
Nieuw bouw145000

Appartement begane grond met een privé tuin van 300 m2

Wat dit appartement speciaal maakt, is het enorme terras. Deze privé tuin ligt zowel vóór als naast het appartement, waardoor je hier gedurende de hele dag van de zon geniet. Het woongebouw heeft een groot zwembad en speeltuin. Met 2 slaapkamers en 1 badkamer is dit appartement de perfecte plek voor een kleine familie of koppel om te genieten van alles dat Guardamar te bieden heeft. De prachtige natuur van Parque Alfonso dat om de hoek ligt, het mooie strand en de talloze bars en restaurants.

Op deze rustig gelegen locatie parkeert u uw auto met gemak aan de straat, recht voor uw appartement, zelfs in de zomer heeft u hier geen last van parkeerdrukte (zoals dit wel een probleem is in het centrum)

 

Wij zijn een Nederlandse makelaar in Spanje. Ons team bestaat uit Nederlandse en Spaanse collega´s. Met al bijna 20 jaar aan ervaring in de vastgoedsector hebben wij een solide reputatie opgebouwd en leveren wij een uitstekende service aan onze klanten.

We bieden een breed scala aan diensten, inclusief hulp bij het verkrijgen van een spaanse bankrekening of NIE-nummers.

Daarnaast kunnen wij u ook begeleiden bij het proces om een resident te worden. Voor ons zijn de juridische aspecten van vastgoedtransacties net zo belangrijk als alle andere aspecten. Daarom bieden we onze klanten een volledig scala aan juridische diensten, waaronder een volledig juridisch onderzoek van het onroerend goed dat ze willen aankopen. We werken al jaren samen met een bekend advocatenkantoor in Torrevieja, waardoor we onze klanten de best mogelijke juridische ondersteuning kunnen bieden. Deze advocaten zijn zeer ervaren in het Spaanse vastgoedrecht en hebben een grondige kennis van alle juridische procedures omtrent vastgoedtransacties.

Bij C&C Inmoasesores staan we vooral bekend om onze service en zetten we altijd de klant op de eerste plaats.

+3464872****
Regio: Alacant/Alicante
Advertentienummer: 311156