Appartementen Appartement te koop Advertentie 311180

Prijs274.000
Nieuw bouw274000

Appartement begane grond met ruim terras en zwembad

In Campomar, een mooie en nette urbanisatie in Guardamar del Segura, vindt u dit prachtige appartement op de begane grond. Zijn antieke en eigenzinnige architectuur geeft dit woongebouw een karakteristieke uitstraling.
Ontspan in de zon op je eigen ruime terras en koel daarna af in het weerzinwekkende gemeenschappelijke zwembad, omringd door de tropisch ogende tuin.
Met zijn 140 m2 telt dit huis 3 slaapkamers en 2 badkamers. Daarnaast heeft het ook nog eens een ruime garage! Genoeg ruimte voor jou en je familie/vrienden om vanuit deze woning te genieten van al dat Guardamar del Segura en de omgeving te bieden heeft.

 

Wij zijn een Nederlandse makelaar in Spanje. Ons team bestaat uit Nederlandse en Spaanse collega´s. Met al bijna 20 jaar aan ervaring in de vastgoedsector hebben wij een solide reputatie opgebouwd en leveren wij een uitstekende service aan onze klanten.

We bieden een breed scala aan diensten, inclusief hulp bij het verkrijgen van een spaanse bankrekening of NIE-nummers.

Daarnaast kunnen wij u ook begeleiden bij het proces om een resident te worden. Voor ons zijn de juridische aspecten van vastgoedtransacties net zo belangrijk als alle andere aspecten. Daarom bieden we onze klanten een volledig scala aan juridische diensten, waaronder een volledig juridisch onderzoek van het onroerend goed dat ze willen aankopen. We werken al jaren samen met een bekend advocatenkantoor in Torrevieja, waardoor we onze klanten de best mogelijke juridische ondersteuning kunnen bieden. Deze advocaten zijn zeer ervaren in het Spaanse vastgoedrecht en hebben een grondige kennis van alle juridische procedures omtrent vastgoedtransacties.

Bij C&C Inmoasesores staan we vooral bekend om onze service en zetten we altijd de klant op de eerste plaats

+3464872****
Regio: Alacant/Alicante
Advertentienummer: 311180