Appartementen Appartement te koop Advertentie 312215

Prijs198.000
Nieuw bouw198000

Compleet gerenoveerd appartement begane grond

Dit huis is andere koek! Vroeger een kantoor, nu omgetoverd tot een prachtige woning die elegantie in elke hoek combineert. Met 114 m² bebouwd biedt deze woning een verzorgd en verfijnd ontwerp, zorgvuldig afgewerkt door de eigenaar. Het huis, dat behoort tot het woongebouw ¨Parqueluz¨ is klaar om in te wonen en van te genieten, met een prachtig ontworpen badkamer en een enorme keuken met meer dan genoeg ruimte om de heerlijkste maaltijden te bereiden. Bovendien kunt u gebruik maken van het gemeenschappelijke zwembad!

Dit charmante appartement heeft 3 ruime en lichte slaapkamers, allemaal met inbouwkasten die efficiënte en nette opbergruimte bieden. De woonkamer is een gezellige en elegante ruimte, met een trap die leidt naar een open ruimte met uitzicht op de woonkamer. Dit architectonische detail voegt een vleugje magie en verfijning toe aan de woning en biedt talloze mogelijkheden om de ruimte naar eigen smaak in te richten en te personaliseren.

Dit appartement ligt op de begane grond aan de buitenkant, op het noorden, en biedt comfort en toegankelijkheid. Je betreedt de woning namelijk via je eigen onafhankelijke ingang via je buitenterras aan de voorkant. Mis de kans niet om te wonen op een plek die functionaliteit, stijl en comfort in elk detail combineert. Kom en ontdek je toekomstige huis.

+3464872****
Regio: Alacant/Alicante
Advertentienummer: 312215