Appartementen Appartement te koop Advertentie 309093

Woonruimte50m2
Slaapkamers1
Badkamers1
Prijs80.000
Nieuw bouw80000

Mooi appartement met een slaapkamer en groot zwembad

Zeer leuk 1 slaapkamer 1 badkamer appartement in de zone Sub7 te Guardamar del Segura. Dit appartement is gelegen op de 1e verdieping en het complex beschikt over een lift. Tevens heeft het appartement ook een eigen privé parkeerplaats, een zeer groot gemeenschappelijk zwembad en een gezamenlijk dakterras. Vanaf het balkon heeft u een vrij uitzicht over het gemeenschappelijke zwembad. Voorzieningen zijn allemaal op loopafstand te bereiken. Het appartement wordt ook volledig gemeubileerd aangeboden.

Guardamar del Segura is gelegen aan de prachtige Costa Blanca in Spanje. Met zijn adembenemende stranden, cultuur, natuur en heerlijke mediterrane klimaat, is dit de perfecte bestemming voor zowel de lokale bevolking als vakantiegangers. 

Guardamar del Segura is gezegend met kilometers aan ongerepte, gouden zandstranden. Het is een waar paradijs voor strandliefhebbers en zonaanbidders. Het heldere water nodigt je uit voor een verfrissende duik in de zee, terwijl de zachte zandduinen perfect zijn voor een ontspannen wandeling. Daarnaast biedt Guardamar del Segura verschillende watersport mogelijkheden, zoals surfen, zeilen en kajakken, voor de avonturiers onder ons die op zoek zijn naar wat adrenaline. De stad zelf heeft ook veel te bieden. Slenter door de pittoreske straatjes en ontdek de rijke geschiedenis van Guardamar del Segura. Het historische centrum is bezaaid met leuke bezienswaardigheden, zoals het kasteel van Guardamar en de imposante kerk van San Jaime. Bewonder de architectonische pracht en leer meer over de fascinerende verhalen en tradities van de stad.

Voor natuurliefhebbers is Guardamar del Segura ook een paradijs. Geniet van ontspannen wandelingen in de prachtige duinen van Guardamar, een beschermd natuurgebied dat een belangrijk ecosysteem herbergt. Maak kennis met de lokale flora en fauna terwijl je geniet van de rust en sereniteit van dit prachtige landschap.

+3464872****
Regio: Alle regio's
Advertentienummer: 309093