Appartementen Appartement te koop Advertentie 311162

Woonruimte84m2
Slaapkamers2
Badkamers2
Prijs249.500
Nieuw bouw249500

Attributes

Trastero Piscina Garaje Trastero Security Vistas al mar

Begane grond appartement met grote tuin in mooi complex

Prachtig modern, groot appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Gebouwd in 2017 en zeer dicht bij de golfbaan en tevens de Villamartin Plaza gelegen. Verder dichtbij twee commerciële winkelcentra, op respectabele afstand van het strand en het uitgaansgebied. Toch ver genoeg geleden van de drukke wegen! Een mooie combinatie van het beste van beide werelden. De grote tuin kent ontelbare mogelijkheden om u geheel eigen te maken.

Deze woning is en wordt zeer goed onderhouden en zo ook het hele appartementen-complex in het algemeen. Het bestaat uit 3 gemeenschappelijke zwembaden, een tennisbaan, gemeenschappelijke tuinen en paden. Deze woning is volledig gemeubileerd en voorzien van alle apparatuur die je maar nodig zal hebben. Verder heeft het een groot overdekt terras, een grote tuin en een patio aan de achterkant van de keuken. Er is een volledig centraal airconditioningsysteem dat ook verwarmt in de wintermaanden.

De gemeenschapskosten zijn ongeveer 56 euro per maand. De jaarlijkse onroerendgoedbelasting is slechts 141 euro. En niet te vergeten, deze woning heeft ook een eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage.

 

Dit mooie appartement is niet in een aantal foto´s te vangen dus bekijk op onze website vooral meer over dit huis en het wooncomplex.

 

Wij zijn een Nederlandse makelaar in Spanje. Ons team bestaat uit Nederlandse en Spaanse collega´s. Met al bijna 20 jaar aan ervaring in de vastgoedsector hebben wij een solide reputatie opgebouwd en leveren wij een uitstekende service aan onze klanten.

We bieden een breed scala aan diensten, inclusief hulp bij het verkrijgen van een spaanse bankrekening of NIE-nummers.

Daarnaast kunnen wij u ook begeleiden bij het proces om een resident te worden. Voor ons zijn de juridische aspecten van vastgoedtransacties net zo belangrijk als alle andere aspecten. Daarom bieden we onze klanten een volledig scala aan juridische diensten, waaronder een volledig juridisch onderzoek van het onroerend goed dat ze willen aankopen. We werken al jaren samen met een bekend advocatenkantoor in Torrevieja, waardoor we onze klanten de best mogelijke juridische ondersteuning kunnen bieden. Deze advocaten zijn zeer ervaren in het Spaanse vastgoedrecht en hebben een grondige kennis van alle juridische procedures omtrent vastgoedtransacties.

Bij C&C Inmoasesores staan we vooral bekend om onze service en zetten we altijd de klant op de eerste plaats.

+3464872****
Regio: Alle regio's
Advertentienummer: 311162