Appartementen Appartement te koop Advertentie 312214

Woonruimte98m2
Slaapkamers3
Badkamers1
Prijs200.000
Nieuw bouw200000

Attributes

Trastero Piscina Garaje Trastero Security Vistas al mar

Appartement enkele meters van het strand

Ontdek je nieuwe thuis in Guardamar del Segura! Dit appartement staat in één van de zijstraatjes die naar het strand lopen. Je loopt een paar meter en staat op de boulevard aan het strand, waaraan veel leuke terrasjes zitten.

Dit prachtige appartement van 98 m² biedt je de mogelijkheid om op een steenworp afstand van het strand te wonen, in een van de meest charmante straten die direct naar zee leiden. Met drie ruime slaapkamers is het de perfecte plek voor een gezin of om te genieten van een onvergetelijke vakantie. De zeebries zal uw zomers verfrissen en een unieke sfeer creëren.

De flat heeft een terras en een balkon waar je kunt ontspannen en genieten van de frisse lucht. Daarnaast bieden de ingebouwde kasten voldoende bergruimte. Deze woning bevindt zich op de eerste verdieping van een gebouw met een lift en is in goede staat en klaar om in te trekken. Hoewel het geen centrale verwarming heeft, zorgt de oriëntatie op het noorden voor een koele en aangename atmosfeer.

Het strand van Guardamar del Segura staat bekend om zijn fijne zand en ruimte, perfect voor lange wandelingen en zonnige dagen. Op een paar meter afstand vind je een prachtige promenade, ideaal om te ontbijten of een ochtendwandeling te maken. Mis de kans niet om in deze bevoorrechte omgeving te wonen, kom het bezichtigen en word verliefd op je toekomstige huis!

Wij zijn een Nederlandse makelaar in Spanje. Ons team bestaat uit Nederlandse en Spaanse collega´s. Met al bijna 20 jaar aan ervaring in de vastgoedsector hebben wij een solide reputatie opgebouwd en leveren wij een uitstekende service aan onze klanten.

We bieden een breed scala aan diensten, inclusief hulp bij het verkrijgen van een spaanse bankrekening of NIE-nummers.

Daarnaast kunnen wij u ook begeleiden bij het proces om een resident te worden. Voor ons zijn de juridische aspecten van vastgoedtransacties net zo belangrijk als alle andere aspecten. Daarom bieden we onze klanten een volledig scala aan juridische diensten, waaronder een volledig juridisch onderzoek van het onroerend goed dat ze willen aankopen. We werken al jaren samen met een bekend advocatenkantoor in Torrevieja, waardoor we onze klanten de best mogelijke juridische ondersteuning kunnen bieden. Deze advocaten zijn zeer ervaren in het Spaanse vastgoedrecht en hebben een grondige kennis van alle juridische procedures omtrent vastgoedtransacties.

+3464872****
Regio: Alle regio's
Advertentienummer: 312214