Prijs: € 865.000

B&B-Pensión - 7 slaapkamers, 5 badkamers, 3895m2 land, pool

VERKOOP VASTGOED EN GOODWILL: Charmant Bed&Breakfast - Pensión; 7 slaapkamers, 5 badkamers, zwembad, land 3895m2 - de baai van Roses - Costa Brava

Mooie en charmante Guesthouse B&B, met 7 slaapkamers en 5 badkamers, functioneel, comfortabel en in perfecte staat. Gebouwd op een perceel van 3895m2 met fruitbomen en een moestuin met eigen waterput.

Gelegen in het noorden van Spanje aan de Costa Brava in de provincie Girona, ook bekend om de Bermudadriehoek van Salvador Dali: Pubol, Portlligat en Figueres.

Dit origineel Catalaanse bouwwerk uit 1980 omringd door wijngaarden en natuurparken, gemakkelijk te bereiken via de AP7 snelweg of met de hogesnelheidstrein, ligt slechts op 8 minuten rijden van een van de mooiste baaien ter wereld, de Baai van Rosas!

In 2014 grotendeels gerenoveerd en geheel aangepast voor het verkrijgen van de Bed and Breakfast licentie genaamd: “Pensión”

Beschrijving:

I. Op de begane grond vindt u een receptie en een grote zit-eetkamer met een mooie open haard met toegang tot enkele gezellige overdekte terrassen en het zwembad. Een grote aparte keuken met bijkeuken ligt tussen de eetkamer en 2 mooie tweepersoonsslaapkamers met 1 doucheruimte en toilet, volledig voorbereid voor mensen met beperkte mobiliteit. Er zijn ook 2 gastentoiletten op de begane grond.

II. De eerste verdieping is te bereiken via een majestueuze buitentrap die leidt naar 5 andere tweepersoonsslaapkamers, allemaal voorzien van airconditioning. 3 slaapkamers hebben een eigen badkamer en hebben toegang tot het grote terras met launchestoelen en een prachtig uitzicht op de Pyreneeën en het Emporda-landschap. Er is 1 aparte ingang die leidt naar 2 tweepersoonsslaapkamers met een grote badkamer en toilet, ideaal voor een stel met kinderen.

III. Buiten vindt u een zomerkeuken – barbecueplaats, een typisch Spaanse patio en het zwembad. Het grote perceel naast het huis kan worden gebruikt als biologische moestuin, maar u kunt ook een kinderspeeltuin, een paddlebaan of een minigolf aanleggen.

IV. Achter het zwembad bevindt zich een groot atelier met mezzanine die voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden zoals bijvoorbeeld: Recreatieplaats voor schilderen, beeldhouwen, opslag voor motorfietsen, racefietsen, zelfs geschikt voor installatie van een kleine Welness, spa-sauna.

V. Op het tweede grote perceel achter het atelier bevindt zich een fruitboomgaard.

De ligging van deze charmante B&B is een perfecte vertrekplek voor allerlei activiteiten zoals; wandelen, mountainbiken, wielrenner, motorrijden of off-road motorrijden maar ook voor de Bourgondiërs onder ons vanwege het hoge gastronomische niveau, genaamd: Mar I Montanya.

Als u op zoek bent naar een ruim en typisch Catalaans B&B-huis vlakbij zee, dan is dit de eigendom die U zoekt! Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie, een gepland bezoek of een videobezoekgesprek. Wij staan tot uw dienst !

 

Pascal Messelier
Regio: Alle regio's
Advertentienummer: 309103