Huizen Finca te koop Advertentie 309123

Woonruimte120m2
Slaapkamers3
Badkamers1
Prijs186.000

Fantastische finca met 630 m2 erf en zwembad

Wij presenteren u met trots deze leuke karakteristieke vrijstaande woning in Dolores, gelegen op een ruim grondstuk van maar liefst 630m2. Deze woning biedt u alles wat u zoekt in uw ideale woonsituatie.

Bij binnenkomst wordt u direct verwelkomd in een sfeervolle en lichte leefruimte, die ideaal is voor gezellig samenzijn met uw dierbaren. De Spaanse keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur en biedt een perfecte omgeving voor culinair genieten.

Met drie comfortabele slaapkamers biedt deze woning veel ruimte voor het hele gezin. De slaapkamers zijn stijlvol ingericht en bieden voldoende opbergruimte voor al uw persoonlijke bezittingen. Op een geheel eenvoudige wijze is het realiseren van een 4e slaapkamer of extra badkamer zeker mogelijk. De badkamer is eenvoudig en bied een ruime inloopdouche.
Wat deze woning echt bijzonder maakt, is de heerlijke tuin met het privézwembad, waar u kunt genieten van verfrissende duiken tijdens warme zomerdagen. Het ruime grondstuk biedt tevens voldoende ruimte voor extra luxe of comfort in de prachtige tuin. Waardoor u nog meer kunt ontspannen en genieten van de Spaanse zon.

De ligging van de woning is gunstig te noemen. Alles is goed en snel te bereiken waardoor je toch kunt genieten van alle rust maar ook niet het gevoel hebt dat je ver van alle voorzieningen bent.
Deze unieke vrijstaande woning is een unieke kans dat wacht om ontdekt te worden. Aarzel niet en neem contact met ons op voor een bezichtiging. Wij kijken ernaar uit om u deze leuke Spaanse woning te laten zien en u te begeleiden in het realiseren van uw woondromen.

+3464872****
Regio: Alacant/Alicante
Advertentienummer: 309123