Huizen Huis te koop Advertentie 309075

Woonruimte174m2
Prijs435.000
Slaapkamers3
Badkamers3

Attributes

Country view Garaje Amueblado Storage room Piscina

Prachtige villa met zwembad in Benijofar

Deze prachtige villa uit 2022 in Benijofar is een ware droom die uitkomt. Bij binnenkomst word je direct betoverd door het adembenemende zwembad, dat als een juweel schittert in de zon. Het uitnodigende water lonkt je toe, klaar om verfrissing en ontspanning te bieden op elk moment van de dag. De villa zelf is een perfecte weerspiegeling van luxe en comfort. Met 3 ruime slaapkamers en 3 moderne badkamers, biedt het voldoende ruimte en privacy voor zowel familie als gasten. De slaapkamers zijn ruim en modern en bieden allen een inbouwkast.

De woonkamer is een oase van natuurlijk licht dankzij de grote ramen die het beste van het overvloedige zonlicht naar binnen brengen en laat je genieten van het prachtige uitzicht op het heerlijke zwembad. De open keuken is voorzien van moderne apparatuur en hoogwaardige afwerking. Of je nu een chef-kok bent of gewoon van koken houdt, deze keuken zal je zeker inspireren om de meest heerlijke gerechten te bereiden.

Maar er is meer! Deze villa heeft ook een inpandige onderbouw met vele mogelijkheden. Of je nu je eigen privébioscoop wilt hebben, een speelkamer voor de kinderen, extra woonruimte om te ontspannen of zelfs gewoon wat extra opslagruimte nodig hebt, de keuze is aan jou. Deze extra ruimte is een waardevolle toevoeging aan de villa en biedt talloze mogelijkheden om aan jouw behoeften te voldoen.

Met zijn perfecte combinatie van moderne architectuur en fantastische extra's is deze Villa uit 2022 een buitenkans te noemen

+3464872****
Regio: Alacant/Alicante
Advertentienummer: 309075