Huizen Huis te koop Advertentie 309128

Woonruimte106m2
Prijs187.500
Slaapkamers3
Badkamers2

Attributes

Garaje Amueblado Storage room Piscina

Vrijstaande villa in Bigastro

Mis de kans niet om in dit prachtige huis te wonen! Met een bebouwde oppervlakte van 200 m² heeft deze woning voldoende ruimtes en een perfecte indeling voor uw comfort.

In de keuken vindt u een elektrische kookplaat om te koken en een vaatwasser in de keuken. U kunt ontspannen op het overdekte terras of zonnebaden op het solarium met bar terwijl u geniet van het uitzicht.
Het huis heeft een eigen parkeerplaats op het erf.

De woning beschikt over 3 slaapkamers, allen voorzien van inbouwkasten zodat u uw spullen overzichtelijk kunt opbergen. Het heeft ook 2 complete badkamers voor meer comfort.

De verlichte tuin is perfect om 's avonds buiten te genieten en samen te zijn met vrienden en familie. Daarnaast beschikt het over een berging om je spullen in op te bergen.

Deze woning verkeert in goede staat en is gebouwd in 2004.

Wij zijn een Nederlandse makelaar in Spanje. Ons team bestaat uit Nederlandse en Spaanse collega´s. Met al bijna 20 jaar aan ervaring in de vastgoedsector hebben wij een solide reputatie opgebouwd en leveren wij een uitstekende service aan onze klanten.

We bieden een breed scala aan diensten, inclusief hulp bij het verkrijgen van een spaanse bankrekening of NIE-nummers.

Daarnaast kunnen wij u ook begeleiden bij het proces om een resident te worden. Voor ons zijn de juridische aspecten van vastgoedtransacties net zo belangrijk als alle andere aspecten. Daarom bieden we onze klanten een volledig scala aan juridische diensten, waaronder een volledig juridisch onderzoek van het onroerend goed dat ze willen aankopen. We werken al jaren samen met een bekend advocatenkantoor in Torrevieja, waardoor we onze klanten de best mogelijke juridische ondersteuning kunnen bieden. Deze advocaten zijn zeer ervaren in het Spaanse vastgoedrecht en hebben een grondige kennis van alle juridische procedures omtrent vastgoedtransacties.

Bij C&C Inmoasesores staan we vooral bekend om onze service en zetten we altijd de klant op de eerste plaats dit stopt dus niet na het tekenen van de eigendomspapieren bij de Notaris. Met onze aftersales gaan we graag nog een stapje verder en staan we ook in de toekomst altijd voor u klaar.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw behoeften vervullen, zodat u kunt genieten van een zorgeloze en succesvolle vastgoedervaring aan de Costa Blanca en Costa Cálida.

+3464872****
Regio: Alacant/Alicante
Advertentienummer: 309128