Huizen Huis te koop Advertentie 311171

Woonruimte110m2
Prijs145.000
Slaapkamers3
Badkamers2

Attributes

Country view Garaje Guest parking Amueblado Storage room Piscina

Bungalow met gemeenschappelijk zwembad in Guardamar

Leuke woning in Guardamar del Segura 'El Moncayo'. Deze woning beschikt over vele mogelijkheden zeker voor iemand die het niet erg vind om nog wat aan de woning te klussen. Met zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers bied het zeker plaats voor een heel gezin. Het gezamenlijke zwembad is zonovergoten en ruim. Het bied ook voldoende plaats om goed te kunnen genieten van de spaanse zon. Het huis wordt u (deels) gemeubileerd aangeboden, echter zijn diverse items wel verourderd. Dit is dus geheel aan u.

Wij zijn een Nederlandse makelaar in Spanje. Ons team bestaat uit Nederlandse en Spaanse collega´s. Met al bijna 20 jaar aan ervaring in de vastgoedsector hebben wij een solide reputatie opgebouwd en leveren wij een uitstekende service aan onze klanten.

We bieden een breed scala aan diensten, inclusief hulp bij het verkrijgen van een spaanse bankrekening of NIE-nummers.

Daarnaast kunnen wij u ook begeleiden bij het proces om een resident te worden. Voor ons zijn de juridische aspecten van vastgoedtransacties net zo belangrijk als alle andere aspecten. Daarom bieden we onze klanten een volledig scala aan juridische diensten, waaronder een volledig juridisch onderzoek van het onroerend goed dat ze willen aankopen. We werken al jaren samen met een bekend advocatenkantoor in Torrevieja, waardoor we onze klanten de best mogelijke juridische ondersteuning kunnen bieden. Deze advocaten zijn zeer ervaren in het Spaanse vastgoedrecht en hebben een grondige kennis van alle juridische procedures omtrent vastgoedtransacties.

Bij C&C Inmoasesores staan we vooral bekend om onze service en zetten we altijd de klant op de eerste plaats

 

+3464872****
Regio: Alacant/Alicante
Advertentienummer: 311171