Huizen Schakel woning te koop Advertentie 309135

Prijs449.000

Zonnige en ruime woning in Jávea, met zwembad

Laatste schakelwoning van rijtje van 6 in urbanisatie met gemeenschappelijk zwembad. Op begane grond, hall, ruime woon-eetkamer "L" vorm, keuken met patio, toilet, ruim omheind terras op het zuiden met directe toe/uitgang tot de straat. Boven 2 dubbele slaapkamers met inbouwkasten, 1 badkamer met douche, hoofdslaapkamer met badkamer ensuite en terras Met grote inpandige garage. Gekanaliseerde Airconditioning warm en koud op elke verdieping. Groot gemeenschappelijk zwembad met kinder bad en groot terras erom heen met parasols en gras zone. Centraal gelegen nabij supermarkten, apotheek en scholen. 350m loopaftstand van de zee. Op loop/fiets afstand van haven en zandstrand. Dagelijks is er een concierge die al het werkt doet in de urbanisatie. 

Toerist informatie over Jávea: Van Cabo de la Nao tot Cala Granadella biedt Jávea bezoekers twintig kilometer aan stranden en baaien ideaal om te genieten van de zon, de zee en watersporten, evenals een ruim aanbod aan accommodatie, restaurants en vrijetijdsactiviteiten, de haven biedt een breed scala aan watersporten, van zeilen en windsurfen tot boottochten naar Denia.
De omgeving van Jávea biedt talloze mogelijkheden. De vuurtorens en het mariene natuurreservaat van Cabo de San Antonio zijn uitstekende excursies voor natuurliefhebbers. Je kunt je bezoek voortzetten in het natuurpark Montgó, waar de bergachtige contouren in de Middellandse Zee storten en suggestieve kliffen creëren. https://en.xabia.org/

 

 

 

Danielle
Regio: Alacant/Alicante
Advertentienummer: 309135