Huizen Huizen nieuwbouw Advertentie 313242

Prijs316.900
Woonruimte113m2
Slaapkamers3
Badkamers2

Geweldige woning in Rojales

NIEUWBOUW HERENHUIZEN IN ROJALES

Nieuwbouw moderne residentiële van herenhuizen en halfvrijstaande villa's in Rojales.

Eigenschappen heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, gastentoilet, open keuken met woonkamer en directe toegang tot het terras, prive tuin met de parkeerplaats.

Een opties voor een solarium en een prive zwembad tegen een meerprijs.

Rojales is een mooi dorp met alle voorzieningen zoals supermarkten, apotheken, banken, restaurants en een natuurpark in de buurt.

Er zijn 3 golfbanen in de buurt en de stranden met blauwe vlag liggen op slechts 10 minuten rijden, evenals waterparken in het nabijgelegen Rojales en Torrevieja.

De luchthavens van Alicante en Murcia liggen op 45 minuten rijden.

 

Referentie N8233

 

Wij zijn een Nederlandse makelaar in Spanje. Ons team bestaat uit Nederlandse en Spaanse collega´s. Met al bijna 20 jaar aan ervaring in de vastgoedsector hebben wij een solide reputatie opgebouwd en leveren wij een uitstekende service aan onze klanten.

We bieden een breed scala aan diensten, inclusief hulp bij het verkrijgen van een spaanse bankrekening of NIE-nummers.

Daarnaast kunnen wij u ook begeleiden bij het proces om een resident te worden. Voor ons zijn de juridische aspecten van vastgoedtransacties net zo belangrijk als alle andere aspecten. Daarom bieden we onze klanten een volledig scala aan juridische diensten, waaronder een volledig juridisch onderzoek van het onroerend goed dat ze willen aankopen. We werken al jaren samen met een bekend advocatenkantoor in Torrevieja, waardoor we onze klanten de best mogelijke juridische ondersteuning kunnen bieden. Deze advocaten zijn zeer ervaren in het Spaanse vastgoedrecht en hebben een grondige kennis van alle juridische procedures omtrent vastgoedtransacties.

Bij C&C Inmoasesores staan we vooral bekend om onze service en zetten we altijd de klant op de eerste plaats.

 

+3464872****
Regio: Alle regio's
Advertentienummer: 313242