Huizen Huis te koop Advertentie 309145

Woonruimte140m2
Prijs134.500
Slaapkamers3
Badkamers1

Attributes

Vistas de la ciudad Garaje Amueblado Storage room Piscina

Zeer leuke 3 slaapkamer woning 100 meter van het strand

Wij bieden u een prachtig triplex met charme op slechts 100m van het strand in San Pedro del Pinatar en dicht bij alle voorzieningen (supermarkten, winkels, restaurants, enz.).

Het is een ruime woning van 140m en heeft een dubbele garage en een grote binnenpatio. Bij de ingang is er een grote woonkamer met buitenterras. Keuken. 3 slaapkamers, waarvan 1 met een tweepersoonsbed, 1 met twee eenpersoonsbedden en 1 met een eenpersoonsbed. De tweepersoonskamer heeft ook een eigen terras. 2 complete badkamers, 1 met bad en 1 met douche. De garage heeft een opslagruimte.

Als extra's heeft het zonneschermen, inbouwkasten in de slaapkamers en het wordt volledig gemeubileerd en met elektrische apparaten verkocht.

 

Wij zijn een Nederlandse makelaar in Spanje. Ons team bestaat uit Nederlandse en Spaanse collega´s. Met al bijna 20 jaar aan ervaring in de vastgoedsector hebben wij een solide reputatie opgebouwd en leveren wij een uitstekende service aan onze klanten.

We bieden een breed scala aan diensten, inclusief hulp bij het verkrijgen van een spaanse bankrekening of NIE-nummers.

Daarnaast kunnen wij u ook begeleiden bij het proces om een resident te worden. Voor ons zijn de juridische aspecten van vastgoedtransacties net zo belangrijk als alle andere aspecten. Daarom bieden we onze klanten een volledig scala aan juridische diensten, waaronder een volledig juridisch onderzoek van het onroerend goed dat ze willen aankopen. We werken al jaren samen met een bekend advocatenkantoor in Torrevieja, waardoor we onze klanten de best mogelijke juridische ondersteuning kunnen bieden. Deze advocaten zijn zeer ervaren in het Spaanse vastgoedrecht en hebben een grondige kennis van alle juridische procedures omtrent vastgoedtransacties.

Bij C&C Inmoasesores staan we vooral bekend om onze service en zetten we altijd de klant op de eerste plaats.

+3464872****
Regio: Alle regio's
Advertentienummer: 309145