Huizen Huis te koop Advertentie 311165

Woonruimte100m2
Prijs137.500
Slaapkamers2
Badkamers2

Attributes

Country view Garaje Amueblado Storage room Piscina

Woning in San Fulgencio met heerlijk dakterras

Dit leuke huis biedt een goed onderhouden dakterras, perfect om te zonnebaden en te ontspannen. De gezellige stijl zorgt ervoor dat u zich vanaf het eerste moment thuis voelt. Geniet 's middags van koele drankjes. Vervolgens kun je heerlijke maaltijden bereiden in de buitenkeuken, uitgerust met alles wat je nodig hebt om van het buitenleven te genieten.

Binnen vinden we een gezellig ingericht huis. Het heeft 2 slaapkamers, 2 badkamers, terras, balkon, inbouwkasten en privé parkeerplaats. Oriëntatie op het zuiden. Mis het niet! Kom het bezoeken!

Wij zijn een Nederlandse makelaar in Spanje. Ons team bestaat uit Nederlandse en Spaanse collega´s. Met al bijna 20 jaar aan ervaring in de vastgoedsector hebben wij een solide reputatie opgebouwd en leveren wij een uitstekende service aan onze klanten.

 

We bieden een breed scala aan diensten, inclusief hulp bij het verkrijgen van een spaanse bankrekening of NIE-nummers.

Daarnaast kunnen wij u ook begeleiden bij het proces om een resident te worden. Voor ons zijn de juridische aspecten van vastgoedtransacties net zo belangrijk als alle andere aspecten. Daarom bieden we onze klanten een volledig scala aan juridische diensten, waaronder een volledig juridisch onderzoek van het onroerend goed dat ze willen aankopen. We werken al jaren samen met een bekend advocatenkantoor in Torrevieja, waardoor we onze klanten de best mogelijke juridische ondersteuning kunnen bieden. Deze advocaten zijn zeer ervaren in het Spaanse vastgoedrecht en hebben een grondige kennis van alle juridische procedures omtrent vastgoedtransacties.

Bij C&C Inmoasesores staan we vooral bekend om onze service en zetten we altijd de klant op de eerste plaats.

+3464872****
Regio: Alle regio's
Advertentienummer: 311165