Huizen Huis te koop Advertentie 312205

Woonruimte96m2
Prijs225.000
Slaapkamers3
Badkamers1

Attributes

Mountain view Garaje Amueblado Storage room Piscina

Woning op 500 meter van het strand in Miami Playa.

Aangename en centraal gelegen woning in rustige buurt.

Deze ruime woning heeft op het gelijkvloers een grote hal die leidt naar een gezellige woon-eetkamer met open haard en vanwaar men directe toegang heeft tot de veranda en de tuin, een afzonderlijke en volledig ingerichte keuken, een badkamer met douche en een praktische berging.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie tweepersoonskamers, elk met toegang tot een prachtig terras vanwaar u volop kunt genieten van het uitzicht, en een badkamer.

De woning beschikt over een groot overdekt terras (porche) en een privétuin van 40 m2 die tevens toegang biedt tot de gemeenschappelijke tuin en 2 grote gemeenschappelijke zwembaden. Daarnaast beschikt ze over een grote privéparkeerplaats van 40 m² met houten pergola.

Extra kenmerken zijn de aluminium ramen met dubbele beglazing, airco, verwarming, ingemaakte kasten, enz.

Miami Playa is een charmant badstadje gerenommeerd voor haar prachtige zandstranden en idyllische baaien.  Gelegen net naast de meer gekende (maar veel drukkere) badsteden Cambrils en Salou, en op zo’n 20 minuten autorijden van de historische steden Tarragona en Reus (luchthaven).  Barcelona en zijn luchthaven bevinden zich op zo’n 140 km van Miami Playa.

Optimmo
+3460636****
Regio: Alle regio's
Advertentienummer: 312205