Huizen Huis te koop Advertentie 312213

Woonruimte80m2
Prijs199.500
Slaapkamers3
Badkamers2

Attributes

Vistas al mar Garaje Guest parking Amueblado Storage room Piscina

Duplex op prachtige locatie dicht bij strand Guardamar

**Dúplex Dicht bij het Strand van Guardamar del Segura**

Ontsnap naar de zon en geniet van het leven aan de kust met dit prachtige dúplex in Guardamar del Segura! Dit charmante huis biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en ontspannen leven. Met 80 m² aan woonruimte, verdeeld over twee verdiepingen (begane grond en eerste verdieping), beschikt dit huis over drie ruime slaapkamers en twee moderne badkamers. De knusse woonkamer met schoorsteen is perfect voor gezellige avonden binnen, terwijl de terras en balkon je uitnodigen om te genieten van het buitenleven.

**Ideale Locatie en Voorzieningen**

Dit dúplex is ideaal gelegen, op slechts een steenworp afstand van het brede en schone strand van Guardamar del Segura. Geniet van lange wandelingen langs de gezellige boulevard, waar je kunt genieten van heerlijke Spaanse paella en verfrissende tinto verano in de vele restaurants. De woning is in goede staat, met ingebouwde kasten voor extra opbergruimte en een handige trastero. Bovendien is er een parkeerplaats inbegrepen in de prijs, wat het leven nog makkelijker maakt, zeker in de zomer, wanneer het moeilijk is een parkeerplaats te vinden in het veel bezochte Guardamar.

**Comfort en Gemak**

Met een noord-oost oriëntatie profiteer je van veel natuurlijk licht gedurende de dag. Dit is een tweedehands woning in goede staat, klaar om direct in te trekken. Mis deze kans niet om te wonen in een van de meest gewilde gebieden aan de Costa Blanca!

+3464872****
Regio: Alle regio's
Advertentienummer: 312213