Huizen Huis te koop Advertentie 313237

Woonruimte110m2
Prijs212.500
Slaapkamers4
Badkamers2

Groot woonhuis met 4 slaapkamers. Mooi terras en zwembad

Ontdek uw nieuwe huis in Orihuela Costa! Deze prachtige duplex van 110 m² gebouwd is de perfecte combinatie van ruimte en comfort. Met 4 slaapkamers en 2 badkamers is deze woning ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een gezellige plek. Geniet van een zeer ruim terras waar u kunt ontspannen en genieten van quality time buiten. Of toch wat meer binnen.. . want er is ook een overdekt terras bij dit huis! Perfect om in de winter toch dat buitengevoel vast te houden. Daarnaast heeft het een gemeenschappelijk zwembad en een prachtige tuin, perfect om te profiteren van het mediterrane klimaat. Shoppen doe je al helemaal dichtbij, aangezien het shopping centre ¨La Zenia¨ om de hoek ligt.

Wij zijn een Nederlandse makelaar in Spanje. Ons team bestaat uit Nederlandse en Spaanse collega´s. Met al bijna 20 jaar aan ervaring in de vastgoedsector hebben wij een solide reputatie opgebouwd en leveren wij een uitstekende service aan onze klanten.

We bieden een breed scala aan diensten, inclusief hulp bij het verkrijgen van een spaanse bankrekening of NIE-nummers.

Daarnaast kunnen wij u ook begeleiden bij het proces om een resident te worden. Voor ons zijn de juridische aspecten van vastgoedtransacties net zo belangrijk als alle andere aspecten. Daarom bieden we onze klanten een volledig scala aan juridische diensten, waaronder een volledig juridisch onderzoek van het onroerend goed dat ze willen aankopen. We werken al jaren samen met een bekend advocatenkantoor in Torrevieja, waardoor we onze klanten de best mogelijke juridische ondersteuning kunnen bieden. Deze advocaten zijn zeer ervaren in het Spaanse vastgoedrecht en hebben een grondige kennis van alle juridische procedures omtrent vastgoedtransacties.

+3464872****
Regio: Alle regio's
Advertentienummer: 313237