Villas & Chalets Villa te koop Advertentie 308957

Woonruimte140m2
Slaapkamers3
Badkamers3
Prijs: Zie omschrijving

Geschakelde Woning in Estepona

Townhouse met eigen tuin, tegelijkertijd genietend van zeezicht. Prachtige ligging op het oosten + zuiden + westen binnen de omheinde urbanisatie.
Begane grond met entree, keuken + wasruimte, gastentoilet, woon- en eetkamer met directe toegang tot terras en privétuin. 3 slaapkamers + 2 badkamers op 1e verdieping,
van de 3 slaapkamers hebben 2 slaapkamers een eigen terras met zeezicht. Exclusieve urbanisatie Riviera Andaluza aan het strand. Het is een omheind luxe resort op 5 minuten rijden van de jachthaven van Estepona en het stadscentrum, met prachtige tropische tuinen, twee buitenzwembaden en directe toegang tot het strand. Er zijn badmeesters aanwezig vanwege de 2 zwembaden.


Luxurt townhouse bestaat uit een volledig uitgeruste keuken met high-end apparatuur, 3 slaapkamers waarvan 1 en suite, 2 badkamers, 1 toilet, en ruime woonkamer met toegang tot het terras en de eigen tuin, waar je kunt genieten van het uitzicht op de zee en de tuinen van de urbanisatie. Je hebt ook toegang tot het terras vanuit de hoofdslaapkamer. Het heeft vloerverwarming in de badkamers en warm/koud airconditioning systeem in het hele appartement. Dit herenhuis is ideaal voor gezinnen waar kinderen kunnen spelen in de tuinen en zwembaden van de omheinde urbanisatie. Bovendien geniet het van een bevoorrechte locatie die ideaal is voor wie op zoek is naar de nabijheid van de haven van Estepona en het stadscentrum en aan de westkant de Marina Duquesa.


Onverslaanbare locatie, in de wijk Seghers, net aan de westelijke ingang van Estepona, dicht bij voorzieningen zoals supermarkten, restaurants en golfbanen en op een steenworp afstand van het stadscentrum, het Cristo-strand en de jachthaven. Een ideale plek om te wonen, in een exclusieve woonwijk, met de hele dag zon in een unieke omgeving. Het ligt op slechts 20 minuten van Marbella, aan de Costa del Sol, 1 uur van het vliegveld van Malaga en 30 minuten van Gibraltar. Een unieke kans om een villa te kopen in deze charmante stad op de meest gewilde locatie van Estepona! Parkeren is mogelijk in het afgesloten complex vlak voor het huis, meer parkeerplaatsen zijn beschikbaar op vastgestelde plaatsen op 50 meter lopen. Interieur zoals badkamers en keuken en wasruimte is volgens 2005, toen de bouw klaar was, er heeft geen renovatie plaatsgevonden.

003460960****
Regio: Alle regio's
Advertentienummer: 308957