Villas & Chalets Villa te koop Advertentie 309146

Slaapkamers4
Badkamers2
Prijs370.000

Karakteristieke villa met privé zwembad en grote terrassen

Geweldige villa in Santiago de la Ribera (Murcia) dicht bij het strand. Met een perceel van ongeveer 400 vierkante meter met meerdere terrassen, parkeerplaats, tuin en privé zwembad.

Het huis heeft verschillende zonnige terrassen, waaronder de mooie en ruime veranda met 2 verschillende oriëntaties en grote luifels, evenals een barbecue. De woning is voorzien van airconditioning, alarm, horren en raamtralies en is gelegen in een schitterende omgeving. De bovenverdieping heeft ook een mooi terras.

De verkoopprijs is inclusief alle meubels en apparaten.

In Santiago de la Ribera kun je genieten van meer dan 300 zonnige dagen per jaar, met idyllische temperaturen en omgeving.

 

Wij zijn een Nederlandse makelaar in Spanje. Ons team bestaat uit Nederlandse en Spaanse collega´s. Met al bijna 20 jaar aan ervaring in de vastgoedsector hebben wij een solide reputatie opgebouwd en leveren wij een uitstekende service aan onze klanten.

We bieden een breed scala aan diensten, inclusief hulp bij het verkrijgen van een spaanse bankrekening of NIE-nummers.

Daarnaast kunnen wij u ook begeleiden bij het proces om een resident te worden. Voor ons zijn de juridische aspecten van vastgoedtransacties net zo belangrijk als alle andere aspecten. Daarom bieden we onze klanten een volledig scala aan juridische diensten, waaronder een volledig juridisch onderzoek van het onroerend goed dat ze willen aankopen. We werken al jaren samen met een bekend advocatenkantoor in Torrevieja, waardoor we onze klanten de best mogelijke juridische ondersteuning kunnen bieden. Deze advocaten zijn zeer ervaren in het Spaanse vastgoedrecht en hebben een grondige kennis van alle juridische procedures omtrent vastgoedtransacties.

Bij C&C Inmoasesores staan we vooral bekend om onze service en zetten we altijd de klant op de eerste plaata

+3464872****
Regio: Alle regio's
Advertentienummer: 309146