Villas & Chalets Villa te koop Advertentie 310153

Er zijn geen afbeeldingen beschikbaar
Woonruimte720m2
Slaapkamers4
Badkamers4
Prijs: Zie omschrijving

Unieke Villa te koop met pracht uitzicht

"Mooie villa met een perceel fruitbomen en een fantastisch maar ook uniek uitzicht in het dorp Casarabonela op een uitstekende locatie, zeer dicht bij het centrum van het dorp en op minder dan 30 minuten van de luchthaven van Malaga.

Deze woning is zeer ruim. Het bestaat uit 2 verdiepingen en een kelder waar vele mogelijkheden zijn om uit te bouweno.a. slaapkamers, verhuur feestjes, bruiloften etc.gebouwd.

In de keldervan het huis een feestzaal met podium/disco, een grote bar en een tweede bar ruimte met bar en een garage voor 4 auto's.

Het souterraingedeelte beschikt over een opslagruimte waar renovatie uitgevoerd kan worden om in de toekomst nog meer slaapkamers of kamers uit te breiden voor bed and breakfast.

Deze woning heeft een perceel met een oppervlakte van 3040 m2 met sinaasappel-, citroen-, granaatappel-, olijf- en diverse andere fruitbomen.

Naast het zwembad is er een buiten keuken met bar, barbecue, oven en overdekte ruimte om tafels op te zetten, evenals een eigen toilet in deze ruimte.

Droomhuis met vele mogelijkheden, instapklaar.

Dit is zonder twijfel een unieke kans om een van de beste huizen in het mooie dorp Casarabonela te verwerven.

Gemotiveerde verkoper 

Alberto
Regio: Alle regio's
Advertentienummer: 310153