Villas & Chalets Villas nieuwbouw Advertentie 309067

Badkamers2
Slaapkamers3
Woonruimte145m2
Prijs445.000

Prachtige hoge kwaliteit 3 slaapkamer 2 badkamer villa

Deze moderne nieuwbouw villa in San Pedro del Pinatar met een bebouwde oppervlakte van 145m2 is werkelijk uniek en een pronkstuk te noemen op een zeer gunstige locatie in de prachtige omgeving van San Pedro del Pinatar. De villa is sleutel klaar en ontworpen met oog voor detail en biedt een perfecte balans tussen modern comfort en tijdloze luxe. Het perceel van 240m2 biedt meer dan voldoende buitenruimte.

Bij het betreden van deze villa wordt u onmiddellijk overweldigd door de prachtige ruimte en de zeer hoogwaardige afwerking. De woonkamer is ruim en licht, dankzij de grote ramen die een overvloed aan natuurlijk licht binnenlaten. In de woonkamer bevindt zich ook een luxe open keuken, compleet met alle benodigde hoogwaardige Bosch apparatuur en stijlvolle afwerkingen. Hier kunt u genieten van het bereiden van culinaire hoogstandjes terwijl u het adembenemende uitzicht op het terras met het zwembad bewondert. De villa beschikt over drie ruime slaapkamers en moderne voorzieningen. Uiteraard is de gehele woning zeer goed geïsoleerd en voorzien van airconditioning. Deze biedt verkoeling in de zomer of verwarming in de winter waardoor u het hele jaar zult genieten van een aangename temperatuur. De twee prachtige badkamers zijn uitgerust met hoogwaardige materialen en bieden beide een ruime inloopdouche. Één van de badkamers is en-suite, wat een extra vleugje luxe aan de slaapkamer beneden geeft. Beneden vindt u naast de slaapkamer met badkamer ook een grote inpandige berging. Hier bevindt zich naast de aansluitingen voor de wasmachine en droger ook de energiezuinige Aerotermo.

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van deze villa is het prachtige privé zwembad, In combinatie met een buitendouche en een ruim terras waar u kunt zonnebaden, ontspannen en genieten van de warme Spaanse zon. De villa biedt maar liefst vier terrassen welke allemaal voorzien zijn van moderne buitenverlichting. Hierdoor heeft u altijd een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Of u nu zin heeft in een gezellige familiebarbecue in de buitenlucht of gewoon wilt genieten van een goed boek terwijl u geniet van de heerlijke Spaanse zonnestralen, deze villa biedt alle mogelijkheden.

Zoals eerder benoemd is de locatie van deze villa ideaal. San Pedro del Pinatar is een charmante badplaats met een authentieke Spaanse sfeer, terwijl het alle nodige voorzieningen biedt. Met prachtige stranden en een verscheidenheid aan restaurants, bars en winkels binnen handbereik, kunt u al het beste van de Costa Cálida ervaren.

Kortom, deze nieuwbouw villa in San Pedro del Pinatar is een geweldige kans om te genieten van het beste van het mediterrane leven. Met een prachtig privé zwembad, zeer hoogwaardige afwerkingen en luxe open keuken, biedt deze villa een elegant en comfortabel toevluchtsoord voor iedereen die op zoek is naar een exclusieve woning aan de Spaanse kust.

+3464872****
Regio: Alle regio's
Advertentienummer: 309067