Categorie

 

Mobiliteit en vervoer Mobiliteit en vervoer

Op SpanjeMarktplaats vindt u regelmatig auto´s te koop aangeboden van Nederlanders en Vlamingen in Spanje. Met regelmaat vindt u motoren, scooters en fietsen in Spanje aangeboden op SpanjeMarktplaats.nl.

Of fietsen huren in Spanje, aan de Spaanse Costa’s zijn div. fietsverhuurbedrijven actief.

Een absolute aanrader is het reizen in Spanje met de hogesnelheidstrein de AVE (RENFE) die vanaf Madrid of Barcelona reizigers in enkele uren comfortabel naar het zuid Spaanse Málaga brengt.

Dagelijks zijn er Nederlandse en Vlaamse verhuizers en transporteurs actief die op Spanje rijden. Ook kunt ervoor kiezen om uw auto via een transporteur naar Spanje te laten vervoeren.

Het wegennet in Spanje is uitstekend te noemen, naast de lokale wegen zijn er door het hele land de AP (Auto peage - tol wegen) aangelegd.  Autowegen die u u door de mooiste Spaanse regio’s met adembenemende uitzichten doet reizen. Er voor kiezen om onderweg te overnachten bij Nederlanders of Belgen in een Bed en Breakfast in Spanje. Vanuit Nederland en België is Spanje plm. 1 tot 2 dagen rijden.

Brandstofprijzen in Spanje zijn een van de laagste van Europa. Elektrisch rijden in Spanje is in opkomst maar qua gebruik nog niet op het niveau als dat in Noord-Europa het geval is. Alvorens u afrijst naar Spanje, informeer u goed over de laadpunten in Spanje.